joi, 31 martie 2011

dragostea ca si o tigara


  • in prima zi e cel mai greu. Simti nevoia sa fumezi/sa il cauti

  • in a doua zi lucrurile se mai remediaza. Simti ca poti,ca aproape ai reusit

  • in a treia zi deja nu mai poti.Simti cum atractia e prea puternica, nu mai poti daca nu iti aprinzi o noua tigara/daca nu il tii in brate, daca nu il saruti.




  • Si dupa ce au trecut astea trei zile, si nu ai fumat/nu l ai cautat. Ai castigat razboiul.Trebuie sa vrei, pentru ca poti!



Eu nu am putut sa scap de a 3a zi intr-o priviinta si sunt pe punctul de a nu astepta nici macar prima zi in cealalta.

...

A pus punct. Si-a strans lucrurile si s-a indreptat spre usa. L-am prins de mana incercand sa il opresc.Asteptam o explicatie. Si tot ce a putut sa imi spuna a fost "asta e". O lacrima pe obraz imi trada sentimentul din inima. Desi stiam ca asa e mai bine,simteam ca ne-am distantat si ca nu mai e totul cum a fost. A inchis usa si m a lasat intr-o casa goala,dar totusi plina de amintiri. Si ce e mai amzant,e faptul ca si-a lasat cainele la mine. S-a spalat pe maini, crezand ca in dragoste asa e cel mai bine,sa pleci fara sa dai prea multe explicatii. M-am dus in bucatarie sa imi aprind o tigara,dar atunci cainele a inceput sa latre la mine. Nu stiam ce vrea, ce simte?! Oare avea acelasi sentiment ca si mine,se simtea dat la o parte, parasit la fel ca si mine , auzind doar doua cuvinte. Nu stiam pe cine sa plang de mila,daca pe mine sau daca pe el. Am adormit pe coltarul din bucatarie, unde obisnuiam sa ne petrecem vinerile. Ma tinea in brate si imi soptea la ureche ca totul e bine,ascultam muzica si serveam un pahar de vin rosu. Ambienta era una de vis, ne placea sa ne imaginam viitorul impreuna. M-am trezit din starea de visare, era ora 5:03. Ciudata ora, avand in vedere ca asta era data in care m-a tinut pentru prima oara de mana. Il astept si acum sa aud mai mult de la el plus ca si-a lasat si cainele aici. M-a dezamagit...

miercuri, 30 martie 2011

duminică, 27 martie 2011

Need You Now


E clar ca iubirea se intampla, oricat de mult "ai chema'o" ea nu raspunde, dar atunci cand inchizi ochii si incetezi sa speri la sentimente adevarate, ea vine, bate la usa si te intreaba daca o poti primi. Si tu ce faci? O accepti? Dai cu piciorul? Sau adopti o atitudine indiferenta, lasand iubrea sa pluteasca in ritmul ei lin si precis?

As fi vrut sa fiu alt fel de persoana, mai nepasatoare, mai egoista, mai orgolioasa, dar nu sunt asa, sunt doar eu-Cea glumeata, iubitoare, grijulie, afectoasa,melancolica, dramatica, plangacioasa, plictisitoare, paranoica , nerabdatoare si naiva. Ma vrei sau nu? Tu alegi...jumatatile de masura nu sunt acceptate. Nu sunt perfecta, nu sunt ca celelate din'naintea mea,poate nu arat la fel de bine, nu scriu la fel de bine, nu sunt la fel de rea/dulce, poate iubesc prea mult si iti ofer prea putin timp liber. Te vreau tot.Nu iti trebuie retusuri, esti tu si nu'mi mai trebuie altcineva.

<3



duminică, 20 martie 2011

in2ecelmaibine!

Ne am inchis in casa si am stabilit sa nu mai iesim. Am hotarat amandoi ca cei din jur ne fac mult rau si ne am decis sa petrecem cat mai mult timp impreuna. Nu ne pasa de nimic, suntem noi, 4 pereti, un pat si multe lumanari care inconjoarau patul. Ma tii in brate si ma saruti pe frunte, cobori imi saruti delicat nasul si apoi ajungi la buze.Nu iti mai dau drumul la buzele tale delicate. Nu ma mai gandesc la nimic altceva, decat la clipa care sa oprit in loc. Nu vreau sa mai pleci, te vreau langa mine, sa iti simt rasuflarea si sa ma acoperi din sarutari dulci. Sunt intr'un vis placut si din pacate noaptea e pe sfarsite. O noua zi urmeaza ...

auzi, nu vrei sa rescriem istoria impreuna?


miercuri, 16 martie 2011

doare.

Prin viata ta vor trece multe persoane, unele vor lasa un gust placut, altele vor impregna amintiri dureroase. Caractere diferite, persoane diferite, interese diferite si zambete diferite. Unele persoane vor fi prefacute, altele vor fi cu adevarat alaturi de tine, dar intr o zi vei observa ca ai ramas singur,desi ai alaturi de tine multe "cunostinte". Omul greseste fara sa vrea, raneste prin cuvinte simple si fapte care par relativ neimportante. Zambeste si atunci cand stie ca face rau si ca raneste persoanele care tin cu adevarat la el.
Omul e un animal mizerabil, e las, nepasator,egoist,plictisit, rautacios,lenes si pervers. Fiecare persoana greste,e firesc, dar mai greu se acorda cea de a doua sansa.
Si eu am grestit,imi pare rau.Sunt o persoana care spune tot ce gandeste, care nu calculeaza si marja de eroare care ar putea exista in actiunile viitoare.
Iubesc viata,iubesc frumusetea,iubesc prietenia adevarata, iubesc adevarul, iubesc vorbele bune, iubesc imbratisarile calde.
Urasc prefacatoria, urasc zambetele seci, urasc vorbele goale, urasc minciuna, urasc prietenele false.